Interier

 

Kamen v notranji opremi je naravni dragulj, ki smo ga skrbno oblikovali, da je praktično uporaben, hkrati pa neuničljiv.

Možnosti so neomejene, saj se mnoge kamnine lahko obdelujejo in uporabljajo na vrsto različnih načinov. Prostor lahko oblikujemo moderno ali klasično in vzpostavimo uradno, svečano, domače ali podeželsko vzdušje.

Izberite stil

Kuhinjski pulti

Kuhinjski pult iz naravnega kamna, granita ali kvarcita  je nedvomno najodpornejša delovna površina, ki jo lahko brezskrbno uporabljate in enostavno vzdržujete, kuhinji pa daje trajno zaščito in neminljivo lepoto.

» več

Kopalnice

Kamen v današnji kopalnici oplemeniti prostor, ki bi sicer bil samo higienska potreba, saj prikliče podobe starodavnih, luksuznih kopališč, kamor so ljudje hodili počivat in se razvajat. 

» več

Kamini

Kamen obogati kamin in ohranja toploto. S svojo lepoto dopolnjuje naravno privlačnost ognja in kamin spremeni v središče doma.

» več

Talne in stenske obloge

Kamnit tlak je zagotovo najbolj trajna izbira pri površinah, ki so tako močno izpostavljene obrabi. Elegantno in plemenito rešitev lahko še dopolnimo s pravilno izbiro stenskih oblog. 

   

» več

Poslovni prostori

V poslovnem prostoru kamen priča o trdnosti, stanovitnosti in zanesljivosti. Lahko se uporabi kot estetski element ali za delovno površino.

» več

Stopnice

Estetika, funkcionalnost in obraba se nikjer ne kažejo za tako pomembne kot ravno pri stopniščih. Naravni kamen je tudi tukaj najboljša rešitev, ki ne zagotavlja le trajnosti, ampak predvsem plemenitost.

» več

Fontane

Fontane zasledimo v vseh kulturah z razvito arhitekturo in napredno življenjsko filozofijo, saj se ta na videz nepotrebni dodatek vsakič izkaže za presenetljiv vir čiste energije, miru in svežine.

» več